Рушите всякакви основи на правова държава и на институции. Това заяви

...
Рушите всякакви основи на правова държава и на институции. Това заяви
Коментари Харесай

Нинова: С тези поправки давате ярък пример за това какво е конфликт на интереси

Рушите всевъзможни основи на правова страна и на институции.  Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарната естрада по време на дебатите на второ четене за изменение и допълнение на Закона за Българската национална банка, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" С тези ремонти давате ослепителен образец за това какво е спор на ползи.  Представете си господин Главчев - длъжностен министър-председател, по-късно се връща в Сметната палата и като ръководител, по закон е задължен да ревизира личния си Министерски съвет, себе си, министрите си и да написа отчети дали те са изпълнявали закона, дали са нарушавали публични поръчки, дали откраднали пари и т.н ", съобщи Нинова.

" Толкова ослепителен образец за спор на ползи не сме имали в никакъв случай. Заложихте корупцията в закона и тя стана недоказуема. Сега залагате спора на интереса в закона като вероятен ",  добави тя. 

Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че още преди внасянето на тези текстове за гласоподаване с измененията в Конституцията, левицата била срещу. По думите ѝ всички тези промени рушали институциите у нас.

" Рушителство след рушителство, неточност след неточност, и то стратегически неточности. Нов текст за мандатността - какво е това? Вие въобще влагате ли някакъв смисъл в това, което оферирате? ", попита депутатите водачът на левицата
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР